Samsung – cele mai noi 3 telefoane care îmbină eleganța cu performanța

Posted on aug. 23 2023 - 5:36pm by petre

Samsung – cele mai noi 3 telefoane care îmbină eleganța cu performanța.

 

Atunci când vine vorba de electronice, și în special de telefoane, suntem siguri că vă doriți să dețineți cel mai nou și modern model de pe piață, nu-i așa? Mai ales dacă, drept carieră, vă încadrați în clasa de oameni business, ce lucrează de la birou, sau artiști, ce au nevoie de un device pe care să-și aștearnă ideile, numaidecât. Sau chiar și dacă nu faceți parte din această clasă, noi tot considerăm că acest articol va fi de interes. Fiindcă, în rândurile următoare, vă vom vorbi despre cele mai noi 3 telefoane Samsung. Vom face o comparație între ele, atât despre specificații și funcții cât și despre înfățișarea lor, ca dumneavoastră să puteți alege modelul perfect. Rămâneți cu noi dacă vă doriți să aflați mai multe despre Samsung Galaxy S23 Ultra, Z Fold 5, și Flip 5. Să începem!

Anul acesta, Samsung a surprins cu modelul S23 Ultra prin eleganța și performanțele de care a dat dovadă, și de asemenea, continuă să surprindă cu modelele ce vor fi curând lansate, și anume Z Fold 5 și Flip 5. După cum ne-a obișnuit, Samsung promite și cu aceste două modele noi aceeași putere de top și funcții uluitoare. În continuare, o să vă vorbim despre fiecare model în parte, pentru ca dumneavoastră să îl puteți alege pe cel potrivit.

 

Samsung Galaxy S23 Ultra

S23 Ultra este un telefon de excepție, ce combină într-un cadru cu aspect armonios toate funcțiile seriei Note, cu cele ale seriei Galaxy. Așa au obținut cei de la Samsung un device de invidiat și dorit de toată lumea. Printre specificațiile sale se numără și următoarele:

Capacitate de stocare de 256 GB, 512 GB sau 1 TB, ce permite stocarea fotografiilor, videoclipurilor și documentelor chiar direct în telefon, fără să mai fiți nevoit să le descărcați în laptop din lipsă de spațiu.

Patru culori minunate: Verde, Lavandă, Crem și Phantom Black, ce vă vor lăsa să vă exprimați personalitatea în cel mai elegant mod.

Dual Sim, sistem de operare Android 13 și procesor Snapdragon 8 Gen 2 de o performanță ridicată, perfect pentru zilele în care sunteți prins în ședințe și apeluri.

Ecran cu afișaj de 6.8 inch și o baterie de 5000 mAh ce nu vă va lăsa la greu.

S-Pen profesional, pentru semnături digitale sau schițe rapide.

Camere spate de 12 MP Ultrawide, 10 MP Telephoto, 10 MP Periscope Telephoto și 200 MP Wide, pentru fotografii și videoclipuri care se vor ridica la nivel de cameră profi.

Acestea sunt funcțiile generale ale modelului S23 Ultra, telefon senzațional ce vă va ajuta să vă duceți ziua grea de muncă la bun sfârșit. Fie că sunteți om de afaceri, artist, sau o persoană ce își dorește performanță la cel mai înalt nivel, acest telefon vă va surprinde, negreșit. Și veți vedea că utilitatea creionului pentru touhcscreen se va face simțită chiar din prima zi. Continuăm acum cu celelalte două modele Samsung promise.

 

Samsung Galaxy Z Fold 5

Samsung Fold 5 este un telefon de dimensiuni mari, perfect tot pentru cei ce se încadrează în clasa de muncă business sau artă. Deși nu mai vine în pachet cu același S-Pen ca și la modelul S23 Ultra, noi tot vă recomandăm să îl cumpărați separat. Așa, vă veți putea bucura la maxim de ecranul generos al telefonului. Haideți să vă enumerăm și specificațiile sale, pentru a vedea cum se compară cu colegul de mai sus.

Capacitate de stocare de 256 GB sau 512 GB. Deși opțiunea de 1 TB nu se mai regăsește și la acest model, asta nu înseamnă că nu se va ridica la nivelul așteptărilor. Veți putea în continuare să stocați toate fișierele necesare, direct în telefon, fără teama de întârzieri ale sistemului sau probleme de stocare.

Trei culori fabuloase: Crem, Ice Blue și Phantom Black, ce se vor remarca în combinație cu orice ținută vestimentară, indiferent de eveniment.

Dual Sim, sistem de operare Android 13 și procesor Snapdragon 8 Gen 2 ce vor oferi aceeași performanță ridicată ca și la modelul S23 Ultra.

Ecran cu afișaj de 7.6 inch, care se îndoaie vertical până la 180 de grade, și o baterie de 4400 mAh, pentru ca dumneavoastră să vă bucurați de o experiență de vizionare extrem de plăcută.

Camere spate de 12 MP Ultrawide, 10 MP Telephoto și 50 MP Wide.

Cu ecranul său Dynamic AMOLED și funcțiile menționate, acest model Samsung vă va permite să vizionați serialele și filmele preferate la performanțe de cinema, precum și să desenați sau să semnați documentele importante rapid, dacă achiziționați și un S-Pen.

 

Samsung Galaxy Flip 5

Samsung Flip 5 este ultimul telefon menționat în comparația noastră de azi, nu din cauză că nu s-ar ridica la aceleași performanțe ca și modelele precedente, ci din cauză că, fizic, este puțin mai incomod, credem noi. Țineți cont de faptul că este un telefon subțire și foarte înalt, așa că alegeți cu grijă. Printre specificațiile sale se numără și următoarele:

Capacitate de stocare de 256 GB sau 512 GB.

Patru culori elegante: Mint, Gri Grafit, Lavandă și Crem.

Dual Sim, sistem de operare Android 13 și procesor Snapdragon 8 Gen 2, cu aceleași caracteristici și așteptări ca și la modelele de mai sus.

Ecran cu afișaj de 6.7 inch, care se îndoaie orizontal până la 180 de grade, și o baterie de 3700 mAh, cea mai mică dintre cele 3, însă încă puternică și rezistentă.

Camere spate de 12 MP Ultrawide și 12 MP Wide.

Acestea sunt funcțiile generale ale modelului Galaxy Flip 5. Vă recomandăm achiziția unui S-Pen și în acest caz, deoarece îl puteți folosi cu ușurință la o navigare mai rapidă pe ecran, sau la schițat ideile dumneavoastră preferate.

 

Iată-ne ajunși la final. Acum că ați aflat toate informațiile necesare despre cele mai noi 3 modele de telefoane Samsung de pe piață, nu vă rămâne decât să luați în considerare modul în care vă veți folosi device-ul și să decideți în consecință ce model vi se potrivește. Nu ezitați să navigați mediul online pentru a prinde super beneficii sau reduceri. Așa că, nu mai stați pe gânduri și happy shopping!

Comments

comments

About the Author