S-a îmbrăcat în haine de 2000 de lei la Mall și a încercat să dispară fără să plătească

Posted on ian. 18 2023 - 9:26pm by petre

 

La data de 17.01.2023, polițiștii Secției 4 Urbane Timișoara au reținut un bărbat, în vârstă de 19 ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de tentativă de furt calificat.

Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

În fapt, la data de 17.01.2023, polițiștii Secției 4 Urbane Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că, un bărbat ar fi încercat să sustragă mai multe articole de îmbrăcăminte, în valoare de 2.125 de lei, dintr-un magazin din incinta centrului comercial situat pe strada Piața Consiliul Europei din municipiu.

Ajunși la fața locului, polițiștii au identificat un tânăr, în vârstă de 19 ani, bănuit de comiterea faptei, acesta fiind condus la sediul secției de poliție pentru audieri.

În urma probatoriului administrat în cauză, bănuitul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de furt calificat, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bărbatului.

COMPARTIMENTUL RELAȚII PUBLICE

Comments

comments

About the Author