Ryanair, ofertăspectaculoasăpentru români! Doar 9,99 euro un zbor

Posted on nov. 27 2015 - 1:31pm by petre

Rynair, cea mai mare companie aerianălow-cost din Europa, lanseazăastăzi o ofertăspecialăde Ziua Națioanalăa României pentru toți clienții români: zboruri începând de la 9,99 euro, conform unui comunicat de presătransmis de companie.

Acest tarif special se aplicăpentru anumite zboruri cu plecare din București pe rutele către Milano Malpensa, Milano Bergamo, Roma Ciampino și Bologna pentru călătorii în perioada Ianuarie – Martie 2016.

Aceste locuri vândute la preț redus trebuie rezervate numai de pe Ryanair.com înainte de miezul nopții, miercuri, 2 Decembrie.

Înplus, astăzi se pot cumpăra bilete pe rutele București -  Milano Malpensa/ Milano Bergamo cu prețuri de la 2 euro, conform datelor de pe site-ul companiei.

„Ryanair sărbătorește Ziua Naționalăa României prin scoaterea la vânzare a locurilor la prețuri începând de la €9.99 pentru unele zboruri din București către Milano Malpensa, Milano Bergamo, Roma Ciampino și Bologna pentru călătorii în Ianuarie, Februarie și Martie”, a declarat Denis Barabas, Sales & Marketing Executive for Romania&CEE, Ryanair.

Ryanair opereazăpeste 1.800 de zboruri zilnice de pe cele 76 de baze, conectând 200 de destinații din 31 de țări cu o flotăde peste 300 de aeronave noi Boeing 737-800. Ryanair a anunțat recent semnarea unui contract pentru livrarea altor 380 de aeronave noi Boeing 737, ce vor aduce pentru clienții Ryanair tarife mai reduse și o creștere a traficului de la 105 milioane de pasageri pe an pânăla 180 de milioane în 2024. Ryanair are în prezent o echipăde peste 9,500 de profesioniști în aviație înalt calificați și un record de siguranțăde 30 de ani.

sursa: ZF.ro

Comments

comments

About the Author