Român, ucis cu bestialitate la Roma, sfâșiat de un câine și lovit cu pumnii și picioarele – ucigașul abia fusese iertat de justiția italiană după ce ucisese un student american

Posted on mai 9 2020 - 11:13pm by petre

Un român a fost ucis sub Ponte Sisto, la Roma, fiind sfâșiat de un câine labrador în timp ce stăpânul acestuia îl lovea cu pumnii și picioarele.

Massimo Galioto, un om al străzii din Roma este autorul unei crime înfiorătoare, acesta împreună cu câinele său, a ucis cu bestialitate un român pe pista pentru bicicliști de sub Ponte Sisto, informează publicația La Reppublica.

Românul Emanuel Stoica, în vârstă de 38 de ani, a fost ucis cu bestialitate de Galiato și câinele său, un labrador de culoare albă.

Un martor a povestit îngrozit toată scena la care a asistat. Tânărul în vârstă de 21 de ani a povestit cum a oprit să-și tragă răsuflarea în timp ce făcea jogging.

A privit întâmplător peste râu, unde sub Ponte Sisto, există o serie de tabere a oamenilor fără adăpost.

A văzut un om care stătea pe marginea digului. O persoană îmbrăcată în negru, într-un tricou și pantaloni, era împreună cu un câine alb, de talie mare.

Acesta s-a apropiat de victimă, a apucat-o de gât și a aruncat-o la pământ. A început să o lovească cu pumnii și picioarele, în timp ce câinele îi sfâșia corpul.

Ucigașul este recidivist
Bărbatul acuzat de crimă este Massimo Galioto, în vârstă de 45 de ani. Acesta a fost acuzat în trecut de uciderea studentului american Beau Solomon.

În luna iulie a anului 2016, el a ucis un student american împingându-l în Tibru de pe o platformă de sub podul Garibaldi. Procurorul a cerut închisoarea pe viață pentru Galioto, dar în iunie anul trecut, instanța de la Assizes l-a achitat. Joi seara, a ajuns din nou în arest acuzat de crimă.

Bărbatul nu recunoaște nimic. Dar anchetatorii sunt convinși că este el. Există mulți martori care l-au recunoscut și mai multe videoclipuri filmate pe telefoanele mobile care îl incriminează. Mai mult, joi, în momentul arestării, Galioto avea mâinile pline de echimoze și zgârieturi.

Martorii prezenți la fața locului au spus că a fost un spectacol dramatic. După ce a plecat, ucigașul a urcat pe pod. De acolo privea de la distanță, cum oamenii încercau să dea primul ajutor victimei. Un martor mărturisește: „Părea să retrăiesc scene din filmul Joker”. Ambulanța a sosit destul de târziu. Din păcate nu a mai putut face nimic pentru bietul român.

Comments

comments

About the Author