Revelionul Seniorilor 2015 – vezi cât costăun loc și ce meniu special îi așteaptăpe oaspeți

Posted on dec. 12 2014 - 10:26am by petre

De Revelionul Seniorilor 2015 la Timișoara se vor bucura 600 de pensionari. Ei vor petrece noaptea dintre ani la Salonul Luminii Elba-Com, restaurant aflat pe strada Gării, la nr.1.

Oaspeții își vor putea ocupa locurile începând cu ora 20 a serii de 31 decembrie 2014, iar petrecerea va începe la ora 21, cu colinde, datini, muzicăși dansuri populare prezentate de Ansamblul folcloric Timișul. La ora 22, vor începe recitalurile de muzicăpopularăcu soliștii vocali Ramona Roescu, Ancuța Fleșariu, Mimi Borțun Popescu, Carmen Luca și Cornel Brici. La Revelionul Seniorilor va cânta și celebrul taragotist Luca Novac, alături de soliștii instrumentiști TicăStîngaciu, Luca Georgel, Sandu Bogdan, Marian Georgian și PetricăMaieru. Din program nu va lipsi muzica ușoară, interpretatăde George Adam, Liviu Râmneanțu și Mihai Nicola. La ora 24, reprezentanți ai Consiliului Local și ai Primăriei Timișoara le vor face seniorilor urări de Anul Nou. La jumătate de orădupămiezul nopții de Revelion va avea loc extragerea premiilor Tombolei. Ritmurile muzicii ușoare și cele folclorice vor alterna apoi, pentru petrecăreți, pânăla ora 5 a dimineții.

Masa de Revelion va fi plinăde bunătăți. Ospățul va începe cu un aperitiv tradițional, cu cârnați afumați și picanți, slăninăcu boia și usturoi, caltaboș, jumări și tobăbănățeană, telemea de oaie, rondele de ceapăroșie și măsline negre. Sarmalele cu mămăliguțăvor fi primul fel de bază. Al doilea, va cuprinde piept de curcan cu cașcaval, fripturăde porc la cuptor, cartofi natur și salatăde murături. Din meniu nu vor lipsi prăjiturile și, spre zorii primei zile a anului 2015, ciorba de potroace de curcan.
Toate aceste specialități culinare se vor însoți cu pălincă, bere, vin, șampanie, băuturi răcoritoare, apăși cafea.

Un loc la Revelionul Seniorilor 2015 costă30 de lei, iar distribuirea invitaților se aflăîn sarcina Consiliului Seniorilor și a Consiliilor Consultative de Cartier.
Revelionul Seniorilor este organizat de Consiliul Local, Primăria Timișoara și Casa de Culturăa Municipiului.

Comments

comments

About the Author