Pur și simplu SENZAȚIONAL! Cel mai bun gulaș, de două ori pe lună la Timișoara!

Posted on oct. 7 2020 - 9:03pm by petre

Într-o piață globalizată, în care preparatele prefabricate de tip fast food câștigă tot mai mult teren, puține sunt locurile unde mai poți găsi preparate autentice, gătite după rețete tradiționale din ingrediente naturale și pregătite de oameni cu știința gătitului.

Un astfel de om este chef Virgil Tamaș, maestru emerit în arta culinară, care gestionează un restaurant în Piața Doina din Timișoara, unde prepară în fiecare vineri cel mai bun ciolan cu fasole din vestul României, un adevărat regal culinar, gătit la fos mic la ceaun mare.


wpid-wp-16020925494566377315662320499215.jpg

Dacă vineri este ziua tradițională pentru faimosul ciolan la restaurantul La Verde Bucătar, iată că, începând de acum, maestrul Virgil Tamaș introduce în mediu un alt preparat de senzație: gulașul de vânat cu cartofi, găluște de făină și murături de casă, care va fi servit publicului odată la două săptămâni.

Fără exagerari, după ce am gustat din gulașul la ceaun, vă pot spune doar atât:

E SENZAȚIONAL și trebuie gustat. Pentru că nici nu știți ce puteți pierde! Preț? Deocamdată 25 de lei cu murături, ardei iute și pâine incluse!

Comments

comments

About the Author