Primul supermarket din lume într-o fabricăde ciorapi s-a deschis la Timișoara VIDEO

Posted on nov. 5 2015 - 2:04am by petre

La Timișoara s-a deschis un nou supermarket, pe locul fostei fabrici de ciorapi. Kaufland, lanțul german care patroneazănoul magazin, a păstrat o parte a fațadei corpului B de clădire și turnul uneia dintre cele douăporți frontale.

La deschidere au participat reprezentanți ai Consiliului Județean Timiș, directorul direcției de urbanism de la Primărie, preotul de la Parohia din zonăși șefi de instituții din oraș.Kaufland

Grupul Kaufland
Grupul Kaufland detine in toata Germania magazine specializate in comercializarea de produse alimentare. Sediul este in Neckarsulm, landul Baden-Württemberg.
Sortimentul foarte variat
Kaufland ofera clientilor sai un sortiment diversificat, in Romania cu pana la 20.000 de articole. Accentul se pune pe raioanele de produse proaspete: fructe si legume, delicatese si lactate, carne, mezeluri, branza si peste, un aspect foarte important fiind servirea. Clientii pot alege dintre numeroasele articole de marca, produse regionale, marci proprii la preturi atractive, produse Bio, la fel si articole Fairtrade.
Oferta este completata de articole pentru uz casnic, articole electro, textile, birotica, jucarii si articole de sezon, cat si de articolele din oferta saptamanala.
Toate avantajele de pret obtinute prin achizitionarea unor cantitati mari de marfa si prin calculatia economica vor fi in beneficiul clientului.
Pentru conceptul referitor la varietatea si prezentarea marfii, Kaufland a primit deja numeroase premii, ca de exemplu „Cea mai buna servire asistata la vitrina de peste“,
„Steaua pentru departamentul de carne“, „Cel mai bun departament de bauturi“, „Cel mai bun departament de vinuri”, „Cool Cup“ si altele.
Marcile propii variate
Sub marca „K-Classic“ se comercializeaza la preturi accesibile produse de calitate din intreg sortimentul, iar gama „K-Bio“ cuprinde produse din agricultura ecologica.
Institute de testare independente germane, ca Fundatia Warentest, Öko-Test si Societatea Germana de Agricultura (DLG) confirma regulat calitatea superioara a marcilor proprii.

Marca proprie „K-Purland“
Sub marca proprie „K-Purland“ Kaufland ofera carne si mezeluri de calitate superioara din productia proprie.
Cu sortimentul de carne din productia proprie, Kaufland participa anual la concursurile de calitate organizate de Societatea Germana de Agricultura (DLG), primind pana acum numeroase medalii de aur pentru calitatea superioara a produselor. In 2012, sortimentul de carne comercializat de Kaufland sub marca proprie a fost distins – pentru a noua oara consecutiv – cu premiul federal de onoare al ministerului federal pentru protectia consumatorului. Aceasta este cea mai inalta distinctie pe care poate primi in Germania un producator de carne pentru calitatea serviciilor sale.

Amabilitatea fata de clienti

In compania noastra, pe primul loc se afla satisfactia clientului, acest principiu sta la baza oricarei actiuni. Acest fapt este dovedit de conceptul nostru de garantii si servicii.
Astfel, garantia schimbului de produse presupune un schimb simplu, fara multe cuvinte. Garantia prospetimii pune accentul pe standardele ridicate ale companiei in ceea ce priveste calitatea produselor. Ziarul nostru gratuit „TIP“ i-informeaza saptamanal pe clientii nostri despre oferta actuala.

Responsabilitatea noastră

Pentru Kaufland România, a fi o companie responsabilăimplicăasumarea unui rol activ de partener social, având ca scop dezvoltarea durabilăa comunității în care activează.

Conceptul de responsabilitate socialăse referăla contribuția pe care trebuie săo aibăo companie la dezvoltarea societății în care activează.
De aceea Kaufland se implicăîn diferite acțiuni sociale, susținând financiar și material nu numai proiecte ample, complexe, desfășurate pe perioade îndelungate de timp, ci și acțiuni sociale ocazionale.
Protecția mediului și dezvoltare durabilăjoacăun rol important pentru noi. Astfel de exemplu, donăm alimente sau rechezite scolare organizațiilor umanitare locale, și punem mare valoare pe compatibilitatea sortimentului nostru cu mediul înconjurător.

De asemenea, pentru căresponsabilitatea pentru mediul înconjurător este o temăimportantă, ne implicăm activ în proiecte comunitare care au ca obiectiv informarea comunității cu scopul ocrotirii și întreținerii mediului înconjurător.

Comments

comments

About the Author