Primăria Timișoara primește cereri pentru cele 129 de garsoniere ANL din strada Polonă

Posted on mart. 14 2014 - 12:25pm by petre

Având în vedere faptul căurmeazăa fi dat în folosință  blocul situat în str. Polonănr.19, alcătuit din 129 garsoniere în suprafațăde 15 mp, se pot depune cereri de către solicitanți la Primăria Municipiului Timișoara, Centrul pentru Informare Cetățeni, pânăla data de 31.03.2014, în cadrul programului cu publicul.Primaria

Cererile depuse vor fi analizate, iar pe baza actelor depuse în dovedire se va stabili punctajul acumulat de fiecare solicitant, urmând săfie centralizate pentru stabilirea ordinii de prioritate.

Repartizarea locuintelor din str. Polonănr.19 va fi făcutăîn ordinea de prioritate nou stabilită, de catre Comisia de repartizare a locuințelor

Anexăm prezentei lista cu actele necesare pentru a fi prezentate împreunăcu solicitările de atribuire a unei locuințe în blocul din str. Polonănr.19.
Precizăm căpotrivit H.C.L.M.T. nr.57/2014, 10 unități locative din cele 129 vor fi atribuite ca locuințe de intervenție, destinate cazării personalului unităților bugetare, urmând ca atribuirea săse facăla cererea instituțiilor ai căror angajați solicităatribuirea unei locuințe. Solicitanții trebuie săîndeplineascăcriteriile de acces la locuințe.

Criterii de acces la locuințăsunt următoarele:
1. Titularul cererii de locuință, care poate deveni beneficiar al unei repartiții de locuințăîn str. Polona și titular al contractului de închiriere, trebuie săfie major și înscris pe listele de priorități ale Primăriei Municipiului Timișoara, săaibădomiciliul stabil și sălucreze  în localitatea Timișoara.
NOTĂ: Restricția referitoare la desfășurarea activității (sălucreze) în Timișoara, nu se aplicăpersoanelor care sunt pensionare.
2. Titularul cererii de locuințăși membrii familiei acestuia soț/soție, copii și/sau alte persoane aflate în întreținerea acestuia -, sănu deținăși sănu fi deținut o altălocuințăîn proprietate și/sau sănu fie beneficiarul unei alte locuințe cu chirie din fondul locativ de stat sau A.N.L, sau sa nu fi deținut o locuintăcu chirie din fondul locativ de stat din care săfi fost evacuat datorităneachitarii chiriei, a taxelor aferente apartamentului sau datorita unor motive imputabile chiriașului sau nerespectării clauzelor contractuale.

NOTĂ:    Restricția nu are în vedere foștii chiriași/proprietari care provin din locuințe care au fost retrocedate foștilor proprietari sau moștenitorilor acestora prin legea nr.10/2001, Legea nr.112/1995, sentințe judecătorești.
Cererea de atribuire a unei locuințe din blocul situat în str. Polonăse efectueazănumai individual și în nume propriu, fiind însoțităde copie autentificatăa actelor doveditoare necesare în vederea stabilirii condițiilor de acces la locuință.

Comments

comments

About the Author