Președintele Klaus Iohannis, invitat într-un orășel italian – primarul din Villafranca di Verona este mândru căare un consilier local român

Posted on feb. 9 2015 - 9:15pm by petre

Ca o dovadăsuplimentarăcăromânii sunt bine integrați în Italia, nu doar la Torino, unde primarul Piero Fassino a declarat-o de mai multe ori, iatăcăo altălocalitate din peninsulă, Villafranca din Verona, se mândrește cu românii noștri.

Mai ales, sau poate tocmai pentru căunul dintre consilierii locali aleși la Villafranca di Verona este un sibian, colegul nostru jurnalist Cătălin Mustățea.

Așadar, imediat dupăalegerea noului președinte al României, primarul Mario Faccioli și consilierul român Cătălin Mustățea i-au trimis președintelui Klaus Ioahannis o scrisoare de felicitare și, totodată, o invitație pentru a vizita orășelul de lângăVerona.[EPSB]

Vin-o alaturi de noi pe Facebook

[/EPSB]

Și răspunsul președintelui nu a întârziat. Așa cum cere protocolul, Klaus Ioahannis a răspuns printr-o scrisoare semnatăde consilierul de stat Nicoleta Nicolae de la Cabinetul Președintelui, mulțumind pentru urări și invitație. Fărăa face promisuni, care nu s-ar încadreazăîn protocol, președintele Iohannis a lăsat deschisăanalizarea posibilității unei vizite la Villafranca di Verona. Ceea ce nu e puțin lucru.

sursa foto: tonycriste.wordpress.com

Comments

comments

About the Author