Premierul Florin Cîțu, despre o carantină națională de două săptămâni

Posted on apr. 7 2021 - 5:21pm by petre

Premierul Florin Cîțu a respins, miercuri, ideea lansată de secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Andreea Moldovan, care a afirmat că ”două săptămâni de carantină națională ar face minuni”.

Șeful Guvernului a afirmat că nu va exista un lockdown general, precizând că România că merge în ”direcţia unei relaxări”, cu condiţia ca populația să se vaccineze.

”Am avut o discuţie cu doamna secretar de stat şi ea dădea un exemplu teoretic. Anul trecut toate discuţiile despre carantinare se învârteau în jurul a două săptămâni. Era o discuţie teoretică, nu una ipotetică, nu o propunere în acest sens. Nu luăm în calcul o carantinare. M-am opus din primul moment, am spus că nu va exista un lockdown general, o carantinare. Merge în direcţia unei relaxări, dar cu o singură condiţie, aceea de a ne vaccina cu toţii”, a declarat premierul Florin Cîţu.

Recent, secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Andreea Moldovan, a susținut că o carantină la nivel național, „ar face minuni” pentru țara noastră

Comments

comments

About the Author