Premierul Cîţu a anunţat regulile pentru noaptea de Paşte

Posted on apr. 21 2021 - 3:12pm by petre

Premierul Florin Cîţu a anunţat regulile pentru noaptea de Paşte.

El a insistat pentru ajutorul Bisericii în campania de vaccinare

 

Premierul Florin Cîţu a anunţat că a luat o decizie după întâlnirea cu reprezentanţii cultelor religioase, privind restricţiile pentru perioada Paştelui.

 

Premierul Cîţu a promis o noapte liniştită, de Paşte

Florin Cîţu: „Astăzi am avut o întâlnire foarte bună, cu reprezentanţii cultelor religioase care sărbătoresc în perioada următoare Paştele. Am vrut să discutăm puţin despre cum se va desfăşura acea noapte, care vor fi regulile şi despre campania de vaccinare. Lucrurile sunt foarte simple pentru pentru acea noapte, din punctul nostru de vedere. Bineînţeles, doar respectarea regulilor pe care le avem.

Mască, distanţare socială şi dezinfectant. Modul în care se desfăşoară slujbele, nu intervenim. În acea noapte, din punctul nostru de vedere, este foarte important să păstrăm aceste reguli.

Am primit de la Patriarhia Română un set de recomandări pe care le luăm în calcul”.

Totuşi, premierul a precizat că nu sunt permise petrecerile în Noaptea de Înviere.

 

Premierul a reiterat că este nevoie de ajutorul Bisericii pentru a impulsiona campania naţională de vaccinare.

„Cu siguranţă vom avea o noapte a Paştelui fără niciun fel de probleme. Am cerut în continuare susţinerea pentru accelerarea campaniei de vaccinare. Ca să avem parte de sărbători în viitor fără mască, fără reguli, trebuie să avem o campanie de vaccinare de succes”, a precizat Florin Cîţu.

Comments

comments

About the Author