PREMIERĂ MONDIALĂ într-o comunăde lângăTimișoara – Primarul ar fi anunțat Poliția căa primit o plasmăcadou – surse

Posted on ian. 28 2016 - 9:31pm by petre

Scene de Las Fierbinți în Ghiroda, comunăimportantăde lângăTimișoara.PLasma Cadariu

Personajul principal, primarul Vasile. Scenariul, așa cum spuneam, bun pentru televiziune.

Pe scurt, susțin surse apropiate primarului, povestea s-ar fi petrecut acum câteva seri. Lucrurile sunt încăînconjurate în mister, dar se pare cătotul ar fi pornit de la un cetățean care și-ar fi cumpărat o plasmăultimul răcnet, știți din care, din aia curbată, așa de parcăe ecranul panoramic de la cinematograf.

Din motive încăobscure, omul s-ar fi hotărât săscape de aparatul de multe zeci de milioane, așa căl-ar fi luat în mașinăși s-ar fi oprit în fața case primarului. Care, cică, nu era acasă.

Așa căomul ar fi bătut la un vecin de-al primarului și l-ar fi rugat pe acesta săținăla el plasma pânăvine edilul acasă.

De bunăcredință, vecinul ar fi luat plasma și, mai târziu, când l-ar fi auzit pe primar căintrăîn curte, i-ar fi adus aparatul la poartă.

Aici, spun sursele noastre, primarul ar fi avut o reacție interesantă, baricandându-se în curte de frica aparatului…. Surse noastre spun căprimarul repeta într-una ceva de genul „nu e ziua mea„, ceea ce ne face săcredem cătelevizorul ar fi ajuns acolo cu titlu de cadou.

Nu știm exact ce s-a mai întâmplat în curtea primarului, dar apropiați de-ai săi susțin căomul ar fi sunat la Poliția localăși la 112, sesizând faptul căun televizor nedorit a ajuns în apropierea sa.

Sursele noastre spun ca primarul ar fi expediat televizorul înapoi, dar despre asta vom povesti în zilele ce urmează, dupăce vom afla amănuntele aceste interesante povești.

UPDATE! La ora publicării acestui material, surse de la primărie ne-au informat cătelevizorul buclucaș ar fi un Samsung Led și ar fi fost preluat de la locuința primarului de un Logan de Poliție.

Comments

comments

About the Author