Polițistul care s-a împușcat în cap în fața soției, se mutase din Timișoara la Caracal tocmai ca să fie alaturi de ea

Posted on oct. 14 2019 - 9:29am by petre

Alexandru Badiu, un tânăr de 31 de ani, polițist în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, s-a împușcat, duminică după-amiază, în apartamentul său din municipiul Caracal.

Alexandru a descărcat pistolul în faţa soţiei, cu care se certa în bucătărie.

Tânărul de 31 de ani era ajutor de şef de post la Corbu de doar o lună, venise de la Timişoara ca să fie alături de familia soţiei.

Era angajat de o lună în cadrul Poliției oltene și era ajutor al șefului de la Postul de Poliție Corbu, fiind transferat de la IPJ Timiș.

A fost transportat la Spitalul Caracal, iar de aici a fost transferat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova.

„Duminică, în jurul orei 17:40, am fost solicitați să intervenim la acest caz. Este vorba de un cadru MAI, un polițist de 31 de ani, care s-a împușcat în locuința sa din Caracal, după ce între acesta și soția sa se pare că a existat un conflict. Și-a tras un glonț în cap cu arma din dotare, în tâmpla dreaptă. A fost găsit inconștient, în stare comatoasă, a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Olt.

Alexandru era căsătorit de un an cu Roxana şi de o lună cei doi se mutaseră la Caracal, înpreună cu părinţii fetei. Duminică, spun sursele noastre, cei doi s-au certat în bucătorie şi Alexandru a plecat în altă cameră, s-a întors cu pistolul din dotare şi l-a dus la tâmplă, apoi a apăsat pe trăgaci sub ochii soţiei, îngrozită de ceea ce vede.

Medicii sunt extrem de rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire ale tânărului

Comments

comments

About the Author