Patru români morți și trei răniți grav pe autostrada spre Nurenberg

Posted on mart. 29 2016 - 9:33pm by petre

Patru români au murit și trei au fost răniți într-un accident care s-a petrecut marți pe autostrada D5 (Praga-Nurenberg), în dreptul oraÅŸului Plzen, anunțăMinisterul Afacerilor Externe, citat de Mediafax.

Potrivit informațiilor furnizate de Ministerul Afacerilor Externe, în accidentul rutier au fost implicate un camion și un autoturism, ambele înmatriculate în România. Accidentul s-a produs în dreptul oraÅŸului ceh Plzen, pe autostrada D5 care face legătura între Praga și frontiera cu Germania, iar conform declarațiilor unor reprezentanți ai Poliției, camionul a lovit din spate autoturismul, care a fost proiectat în parapetele de protecție de pe marginea autostrăzii.

“Înurma coliziunii, patru dintre cetățenii români aflați în autoturism și-au pierdut viața, alți trei fiind transportați la Spitalul Universitar din Plzen, doi dintre aceștia aflându-se în stare gravă. Înurma instrucțiunilor transmise de către Centrala MAE, consulul român s-a deplasat, în regim de urgență, la unitățile spitalicești în care sunt internați cetățenii români răniți, precum și la organele de poliție în vederea obținerii de informații suplimentare„,anunțăoficialii Ministerului de Externe.

sursa: Mediafax

Comments

comments

About the Author