Grindină și ploaie în Germania: zeci de răniți în accidente de autostradă

Posted on apr. 20 2024 - 6:27pm by petre

Grindină și ploaie în Germania: zeci de răniți în accidente de autostradă.

Grindină și ploile abundente au provocat accidente cu răniți pe autostrăzile din mai multe state federale. Au fost lovituri deosebit de frecvente pe căile ferate A2 și A5.

Mijlocul acestei săptămâni a fost cu furtuni violente în Germania.

Mai mulți răniți într-un accident pe A2
Averse de lapoviță au provocat accidente pe mai multe autostrăzi peste noapte.

Accidente cu numeroși răniți au avut loc în mai multe părți ale Germaniei din cauza grindinei și a ploilor abundente.

Mai multe vehicule au fost implicate în accidentele de pe A2 din Renania de Nord-Westfalia și pe A5 din Baden-Württemberg , a raportat poliția.
În Bavaria, lapovița a dus, de asemenea, la patru accidente pe A9, lângă Ingolstadt, joi noaptea – dar conform poliției, nimeni nu a fost rănit.

A2: Ciocnire în masă cu nouă răniți în Renania de Nord-Westfalia
A avut loc o grămadă pe A2 în Renania de Nord-Westfalia, cu nouă persoane rănite. Potrivit poliției, un tânăr de 29 de ani a fost grav rănit. S-a spus că miercuri seara își conducea mașina prea repede pentru condițiile meteo. Între Oelde și Herzebrock-Clarholz a lovit o altă mașină și au avut loc alte coliziuni. Potrivit purtătorului de cuvânt, în accident au fost implicate în total 14 vehicule.
Inițial nu se știa cât de grav au fost rănite celelalte opt persoane. Secțiunea de autostradă a fost complet închisă până joi devreme dimineața, în jurul orei 4:30.

 

sursa: ZDF

Comments

comments

About the Author