Patru elevi s-au filmat în timp ce făceau sex cu o colegă

Posted on mart. 21 2024 - 11:27pm by petre

Patru elevi de la licee de top au fost săltaţi de la ore.

Procurorii antimafia au descoperit că s-au filmat în timp ce întreţin relaţii sexuale cu o colegă de clasă a unuia dintre ei şi apoi au împrăştiat imaginile printre cunoscuţi şi profesori, dar şi pe reţelele de socializare.

Părinţii fetei au aflat totul şi au sunat imediat la poliţie.

Cei patru indivizi şi fata sunt elevi în clasa a X-a. Totul s-ar fi petrecut în casa unuia dintre băieţi, când părinţii lui erau la serviciu. Potrivit unor surse, fata ar fi fost de acord să întreţină relaţii sexuale cu ei şi ar fi ştiut chiar că este filmată.

 

4 elevi de 16 ani s-au filmat în timp ce întreţineau relaţii sexuale cu o colegă
„Adolescenţii implicaţi în acest caz învaţă la două dintre cele mai bune licee din Galaţi. Doi dintre băieţi şi fata care apare în imagini sunt elevi la această unitate şcolară. Iar conducerile celor două unităţi spun că sunt elevi cu rezultate la învăţătură peste medie”, transmite Adrian Obreja, reporter Observator.

Indivizii au vrut să se laude cu isprăvile lor şi au postat clipurile pornografice pe reţelele de socializare, dar le-au trimis şi colegilor.

Părinţii fetei le-au văzut şi au sunat imediat la 112. Procurorii DIICOT i-au ridicat din bănci. Fata va avea nevoie de multe ore la psiholog.

sursa: Observator News

 

 

Comments

comments

About the Author