Panică la târgul de Crăciun de la Constanța – roata panoramică s&a blocat cu 45 de oameni

Posted on dec. 2 2023 - 9:15pm by petre

Roata panoramică din Târgul de Crăciun din Constanţa a rămas blocată, vineri seară, cu 45 de persoane, dintre care 29 de copii.

 

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea au fost sesizaţi, vineri seară, că roata panoramică din Târgul de Crăciun din Constanţa s-a blocat. La faţa locului s-au deplasat trei echipaje SMURD, autoscara şi autoplatforma, potrivit News.ro.

În roată se aflau 16 adulţi şi 29 de copii. În scurt timp, roata s-a deblocat şi toate persoanele au putut coborî.

„În această seară, prin apel unic la 112, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea al judeţului Constanţa a fost solicitat să intervină la Târgul de Crăciun, acolo unde roata panoramică a rămas blocată cu persoane în ea. La faţa locului au fost alocate mai multe resurse, trei echipaje de prim ajutor, o autoscară, o autoplatformă şi o autospecială de stingere. Încet, încet roata a fost repusă în funcţiune, iar persoanele au fost extrase din cabine, în siguranţă, de către colegii mei. Au fost evacuate în total 16 adulţi şi 29 de copii, care, din fericire, nu au avut nevoie de îngrijiri medicale”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea, Ana Maria Stoica.

.

ISU Dobrogea a anunţat că nicio persoană nu a avut nevoie de îngrijirile medicilor.

Roata panoramică a fost blocată aproximativ 20 de minute, iar aceasta a pornit în timp ce oamenii erau evacuaţi, din cauza unei erori tehnice, conform sursei citate.

De asemenea, la finalul intervenţiei, copiilor prezenţi la Târgul de Crăciun le-au fost prezentate autospecialele. Târgul de Crăciun din Constanţa s-a deschis joi seară.

 

Comments

comments

About the Author