Pacienți în stare gravă la spital cu COVID au certificate de vaccinare false – Poliția face descinderi în mai multe județe

Posted on nov. 3 2021 - 12:42pm by petre

 

Percheziții într-un dosar privind certificate false de vaccinare în Timiș, Mehedinți și Gorj.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au descins la mai multe adrese, la o rețea bănuită că se ocupă de obținerea certificatelor de vaccinare false.

Polițilștii din trei județe din țară, Timiș, Mehedinți și Gorj, au descins la mai multe adrese la o rețea bănuită de obținerea de certificate de vaccinare false. Ancheta a început în urmă cu mai multe luni, după ce beneficiarul unei vaccinări la chiuvetă s-a îmbolnăvit de Covid. Oamenii legii bănuiesc un medic că ar fi vaccinat „la chiuvetă”.

În dosar, se efectuează cercetări cu privire la infracțiunile de fals intelectual, uz de fals, fals informatic și zădărnicirea combaterii bolilor, constând în aceea că mai multe persoane s-au prezentat pentru a fi internate la spital cu simptomatologie gravă de infectare cu virusul Sars CoV 2 și au prezentat la internare certificate de vaccinare anti-covid, pentru care există suspiciunea că ar fi false.

Comments

comments

About the Author