O româncă geloasă a făcut o baie de sânge în Italia – a tăiat opt oameni

Posted on oct. 17 2019 - 9:48pm by petre

Vendetta românească în Italia.

O româncă geloasă pe fostul iubit și-a luat actualul partener, un albanez, și a dat buzna într-un club de noapte din Perugia pentru a regla conturile cu lama cuțitului.

Opt oameni au fost înjunghiați ca urmare a haosului creat.

Totul s-a întâmplat în noaptea de 14 spre 15 octombrie, în clubul „Lido” din Perugia, Italia.

Alexandra, o româncă de 41 de ani, și-a luat actualul partener, Renato, un albanez în vârstă de 30, pentru a se răzbuna pe fostul iubit, chiar în momentul în care acesta se distra alături de iubită și un grup de români.

În creierii nopții, după ora 3 noaptea, femeia a dat buzna în local, s-a apropiat de ring, moment în care a luat cuțitul din poșetă și a început să atace persoanele din jur. Albanezul a scos și el cuțitul din jeansi, pentru a participa la atac.

Au tăiat tot ce le-a stat în cale.

Prima țintă a fost chiar actuala iubită a românului. Un bărbat a sărit imediat în ajutorul femeii, doar pentru a fi înjunghiat în gât și spate.

Imediat s-a instalat haosul, iar în bătaia generală a fost rănit inclusiv DJ-ul care punea muzică în seara respectivă. Doi albanezi, un kosovar și un român au ajuns la spital înjunghiați, dintre care unul urmează a fi operat.

Atacatorii au încercat să fugă imediat după atac cu un Mercedes A-Class, însă, un minut mai târziu, au fost blocați de carabinieri. Ambii erau răniți.

Potrivit, gazetaromaneasca.com, o a doua patrulă de poliție s-a deplasat direct la clubul de noapte „Lido”, unde a găsit grav rănite două femei și un bărbat. Alte trei persoane au ajuns cu mașinile proprii la același spital din apropiere – Santa Maria della Misericordia din Perugia – tot cu plăgi prin înjunghiere.

Potrivit perugiatoday.it, albanezul ar avea un cazier stufos, cu furturi și trafic de droguri. Acesta a ajuns în custodia poliției italiene, în timp ce românca este la reconstrucție maxilofacială, după rănile suferite.

Cei doi vor fi supuși unui interogatoriu în cursul zilei de vineri.

Comments

comments

About the Author