O româncă de 62 de ani din Spania s-a îndrăgostit de un fals Brad Pitt pe Tik Tok și a început să îi trimită bani

Posted on mart. 30 2024 - 11:39am by petre

O româncă de 62 de ani stabilită de 12 ani în Spania a căzut victimă unei escrocherii cibernetice, după ce a fost contactată de o persoană care s-a dat drept Brad Pitt.

I s-a părut bizar că celebrul star de la Hollywood a ajuns tocmai la ea, dar – spune ea – a primit suficiente dovezi că nu avea de-a face cu un impostor.

Când au început să curgă declarațiile de dragoste, femeia n-a mai rezistat și a căzut în plasă.

Acum, cazul ei este cercetat de Garda Civilă.

Elena locuiește în Ourense și spune că nu se consideră o persoană naivă, dar n-a vrut să riște ca norocul să treacă pe lângă ea.

Într-un interviu dat pentru publicația La Region, femeia de 62 de ani a explicat cum a ajuns să fie păcălită cu 1.300 de euro.

Norocul ei este că la un moment dat și-a dat seama că la mijloc este vorba de o escrocherie și s-a dus la poliție, pentru că altfel paguba ar fi fost mult mai mare.

Elena vrea să avertizeze alte persoane care se trezesc în situația ei, pentru a preveni înșelăciuni similare.

În interviu, Elena spune că Brad Pitt a contactat-o în toamna anului trecut pe TikTok și i-a oferit un „card de membru VIP”, care i-ar fi asigurat acces la evenimente, întâlniri cu vedete și premii în bani. „M-am abonat cu datele mele și a început să-mi trimită mesaje pe WhatsApp. Mi-a dovedit că este el cu permisul de conducere pe care era fotografia lui. Am rămas fără cuvinte”, a spus ea.

Femeia a spus că este o mare admiratoarea a actorului și că n-a putut să rateze o așa ocazie. „A vizitat România în 2000 și l-am văzut de la vreo 50 de metri distanță. Mi-a placut foarte mult de el în serialul Dallas, dar mi-a plăcut și în Troia”, povestește Elena.

A fost convinsă să vireze 300 de euro de pe card și încă 1.000 de euro prin transfer. Însă femeia se simte expusă pentru că a furnizat toate datele ei, inclusiv un cod numeric personal pe care în primesc străinii în Spania, și adresa de acasă.

 

sursa: Digi 24

 

Comments

comments

About the Author