O pacientă a luat foc în spital după ce un muncitor a tăiat o țeavă cu flexul

Posted on feb. 27 2024 - 12:22am by petre

Încă un incident revoltător într-un spital din România: o pacientă a ars într-un salon al Spitalului Movila din Ploieşti.

Totul după ce un muncitor a tăiat cu flexul o ţeavă, aflată lângă un tub de oxigen la terapie intensivă. În salon a avut loc o explozie, urmată de incendiu. Autorităţile au descoperit că spitalul nu are autorizaţie de la pompieri. Poliţia a deschis dosar penal.

 

Dorel a lucrat astăzi la reţeaua de termoficare a spitalului Movila din Ploieşti, o recunosc chiar autorităţile. Incidentul se putea transforma într-o tragedie cand muncitorul a ajuns, nu se ştie cum, să taie cu flexul o ţeava aflată în secţia de terapie intensivă, lângă patul unei femei dependente de oxigen. A fost nevoie doar de o scânteie pentru a se produce flama.

 

Mai mulţi medici au sărit să stingă flăcările care cuprinseseră patul femeii. Pacienta de 83 de ani are mai multe arsuri şi a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe unde a intrat în operaţie. Are arsuri pe faţă şi umăr. Inspectoratul Teritorial de Muncă a deschis o anchetă.

Comments

comments

About the Author