O nouăteleviziune americanăde filme și seriale, lansatăîn România

Posted on sept. 29 2015 - 3:43pm by petre

Televiziunea de filme și seriale TNT, principalul brand de divertisment al companiei americane Turner Broadcasting System, va fi lansatăîn România pe 6 octombrie, înlocuind postul TCM și urmând săfie disponibilăîn grilele majorității operatorilor de cablu din țară, inclusiv RCS&RDS, UPC, Telekom, informeazăMediafax.

Anunțul a fost făcut de reprezentanții Turner Broadcasting System, într-o conferințăde presăorganizatăluni, la București, la care au participat Cristina Valasutean, manager de distribuție pentru România, Ungaria și țările balcanice, și Matthias Heinze, vicepreședinte pentru operațiuni comerciale pentru Germania, Austria, Elveția, Benelux, Europa Centralăși de Est și Rusia.

Ca o evoluție a brandului TCM, televiziunea TNT își propune săîmbogățeascăexperiența telespectatorilor, „oferind filme de înaltăcalitate, ce vor aduce o dozăși mai mare de entuziasm și divertisment”. Astfel, noua televiziune le va oferi românilor nu numai o selecție de filme de succes create de compania sorăa Turner, Warner Bros., ci și seriale în premierăabsolută, marca TNT.

Matthias Heinze a declarat în conferința de la București căeste foarte bucuros săanunțe lansarea televiziunii TNT în România. „Din când în când, este nevoie săte reinventezi pentru a te menține puternic sau pentru a deveni și mai puternic și acesta este motivul pentru care am decis, dupăpeste zece ani, în România, sătransformăm brandul TCM în TNT”, a spus Matthias Heinze, citat de Mediafax.

Comments

comments

About the Author