Noaptea minții la Timișoara! Poliția a intrat peste un spectacol de teatru, a dat amendă și i-a avertizat pe spectatori să nu mai aplaude așa de tare

Posted on apr. 2 2022 - 5:40pm by petre

Incidend incredibil, cu adevărat demn de piesele lui Caragiale, la Timișoara, oraș care se pregătește să devină Capitală Europeană a Culturii.

După doi ani de pauză, din cauza pandemiei, Teatrul Auăleu din Timișoara a reluat spectacolele cu public, anunând, începând cu 1 aprilie, primele reprezentații cu O Noapte Furtunosă, comedia în patru tablouri a legendarului Nenea Iancu.

Prima seară, ora 19,30, în micuța locație Scârț loc Lejer, casa celor de la Auăleu, bate gongul.

Publicul se bucură de poveste, oamenii râd și aplaudă. Titirică Inimă-Rea, Nae Ipingescu, Rică Venturiano, Veta și Zița prind viață printre spectatori.

Când toată lumea se simțea mai bine, în scenă intră personaje, parcă din altă piesă a lui Caragiale. Îmbrăcați în uniforme al Poliției și care întreabă unde e scandalul!

 

Deși au aflat că nu e niciun scandal, că de fapt e un act de cultură, un spectacol de teatru, polițiștii nu s-au lăsat și au amendat-o pe gazda spectacolului și i-au avertizat verbal pe spectatori să nu mai aplaude așa de tare.

Comentariile sunt de prisos!

Comments

comments

About the Author