Nicolae Robu: Voi moderniza unitățile de învățământ din Timișoara și voi construi creșe noi

Posted on apr. 24 2024 - 4:07pm by petre

 

Nicolae Robu, candidat din partea Alianței PSD-PNL la Primăria Timișoara, a pregătit un program complex de investiții pentru educație, care se axează pe modernizarea unităților de învățământ. Robu a spus că va construi noi clădiri pentru școlile din oraș și că va crește numărul de creșe din fiecare cartier al Timișoarei.

„Ca primar al Timișoarei, am în plan finalizarea clădirilor de la mai multe instituții de învățământ din oraș, printre care: Școala Generală 30, Liceul Waldorf și Școala Generală 13. De asemenea, mi-am propus și voi realiza acest proiect important pe educație – construirea cu fonduri europene a Campusului Regional de Învățământ Dual. Îmi doresc ca tinerii Timișoarei să aibă oportunitatea de a învăța în clădiri și în săli de clase moderne, frumos amenajate, dotate cu tot ce au nevoie” a precizat Nicolae Robu.

Programul de guvernare locală competentă și eficientă al lui Nicolae Robu prevede un plan amplu de investiții pentru școlile, grădinițele și creșele din oraș. Robu a prezentat proiectele pe care le are pentru a dezvolta zona educațională la evenimentul de lansare a Programului.

O inițiativă foarte așteptată de familii este și construirea de noi creșe, de care Robu a spus că se va ocupa în regim de urgență.

„Voi construi de la zero sau voi cumpăra clădiri pentru creșe în toate cartierele Timișoarei! Avem soluțiile necesare și vă asigur că vom face urgent toate demersurile pentru a finaliza construcția creșelor în toate cartierele Timișoarei”, a adăugat Robu.

Programul de guvernare locală competentă și eficientă pentru Timișoara al lui Nicolae Robu prevede, pe lângă proiectele pe zona de educație, și dezvoltarea infrastructurii rutiere, înnoirea parcului auto al STPT și crearea de noi parcuri în oraș.

 

Comments

comments

About the Author