Nenorocire pe șosea în vestul țării soldată cu cinci victime

Posted on mart. 14 2023 - 8:41pm by petre

 

Accident traguc marți, în jurul orei 16:45, pe DJ 792, între două autoturisme, în apropriere de Arad

 

Personalul Serviciului de Ambulanță informează că accidentul s-a soldat cu cinci victime, dintre care una este inconștiență.

La fața locului a fost adus și elicopterul SMURD.

„Pentru optimizarea acțiunilor de răspuns a fost solicitat în sprijin un echipaj SMURD Terapie Intensivă Mobilă și elicopterul SMURD.

La sosirea echipajelor de intervenție au fost identificate 5 victime, printre care una încarcerată, în stare de inconștiență.
Folosind echipament

ele din dotare, pompierii au descarcerat victima și au predat-o echipajelor medicale, care au început manevrele de resuscitare.

În urma evaluării medicale, 4 victime, printre care doi minori sunt asistați medical la locul evenimentului. Toate cele 4 persoane sunt conștiente și cooperante”, transmit reprezentanții ISU Arad.

Update 2
Serviciul Județean de Ambulanță informează că dintre victimele accidentului, cea aflată în stare inconștientă, o femeie de 48 de ani, a decedat.

Cei doi copii (unul de 12 și unul de 8 ani) au suferit traumatisme abdominale. Băiatul de 12 ani este intubat și a fost transportat la Timișoara, iar fata de 8 ani a fost transporată la UPU Arad. O altă victimă, un bărbat de 32 ani, cu politraumatisme, a fost preluat de ambulanță și transportat tot la UPU Arad.
Pe de altă parte, un bărbat de 30 ani, deși a avut policontuzii, a refuzat să fie transporat la spital.

Pompierii au acționat și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor la locul evenimentului.

sursa: Special Arad

Comments

comments

About the Author