Nenorocire în vestul țării – un copilaș de 1 an a fost scăpat de mamă de la etajul patru al unui bloc

Posted on mai 27 2022 - 12:46pm by petre

La nici o zi după ce un copil de 1 an şi 3 luni a căzut de la fereastra apartamentului în Petroşani, un nou episod tras la indigo a avut loc în această dimineaţă, tot în judeţul Hunedoara.

Un copil de 1 an şi 10 luni a căzut în gol de la etajul patru al unui bloc din Orăştie, după ce ar fi fost scăpat în mod accidental de mama lui.

Din nefericire, sfârşitul în acest caz este unul tragic.

 

Băieţelul în vârstă de 1 an și 10 luni a căzut de la etajul 4. Copilul a fost transportat de urgenţă la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului din Orăștie. Din păcate, însă, nu a supravieţuit, medicii fiind nevoiţi să declare decesul.

UPDATE – Potrivit poliţiştilor, se pare că băiatul de 1 an şi zece luni a fost scăpat accidental de mama sa de la etajul patru al blocului de locuinţe din municipiul Orăştie, judeţul Hunedoara.

 

Tragedie trasă la indigo
Tragedia vine la nici o zi după ce un alt copil a căzut de la etajul patru al unui bloc din Petroşani. Se pare că, într-un moment de neatenție al părinților, copilul s-ar fi urcat pe o maşinuţă electrică, fereastra fiind deschisă, şi a căzut.

Micuțul a fost preluat de echipajul de pe ambulanță și transportat la spital.

Comments

comments

About the Author