Monstrului din Caracal i s-a făcut rău în timp ce le povestea procurorilor cum a ars cadavrele celor două fete – a apucat să spună când a omorât-o pe Alexandra

Posted on iul. 28 2019 - 6:22pm by petre

Criminalul a dat detalii despre cum le-a ucis pe cele două tinere.

Alexandru Bogdan, avocatul lui Gheorghe Dincă, a declarat că inculpatului i s-a făcut rău, motiv pentru care audierea de la DIICOT Craiova a fost întreruptă, urmând să fie reluată după ora 20.00.

Gheorghe Dincă urmează să fie chestionat în continuare cu privire la comiterea celor două crime pe care le-a confirmat.

Avocatul a spus că Dincă și-a recunoscut cele două crime și că a oferit „detalii cu privire la modul săvârșirii faptelor”. ”Și-a recunoscut faptele, are păreri de rău. De aceea a și ajuns în situația în care i s-a făcut rău. A cedat sub efectul complexului pe care l-a avut, sub efectul faptelor pe care le-a comis”, a spus avocatul adăugând că bărbatul nu a dormit și nu a mâncat nimic de când a ajuns în custodia poliției.

Vorbind informațiile pe care le-a oferit criminalul, avocatul a spus că ”a dat detalii despre trupurile victimelor. Dar nu pot fi făcute publice”.

Tot astăzi, bărbatul a spus că după ce le-a omorât pe cele două tinere, le-a ars. Fostul mecanic auto din Caracal a recunoscut că pe Alexandra a ucis-o după ce și-a dat seama că tânăra a sunat la 112.

Polițiștii au descoperit, vineri, resturi umane în curtea casei lui Gheorghe Dincă, iar anchetatorii au bănuit că descoperirea macabră are legătură cu dispariția a două tinere din Olt.

Alexandra Mihaela Măceșanu, în vârstă de 15 ani, a fost dată dispărută miercuri. Joi, fata a sunat la ora 11.00, de trei ori la serviciul de urgență 112, anunțând că este sechestrată. STS nu a reușit să transmită însă o locație exactă, ci o arie de căutare. Abia la 19 ore de la aceste apeluri polițiștii au intrat în casa lui Dincă, principalul suspect în acest caz. Sâmbătă, fostul mecanic auto din Caracal a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. După decizia Tribunalului Dolj, bărbatul a fost preluat de polițiști și dus la Caracal pentru reconstituiri.

Comments

comments

About the Author