Monstrul din Caracal a mărturisit – ce a făcut cu sărmana Alexandra

Posted on aug. 26 2019 - 12:18pm by petre

A trecut o lună de când Alexandra Măceşanu, fata de 15 ani din Caracal, a fost dată dispărută. Gheorghe Dincă, suspectul principal în acest caz, a mărturisit că a răpit-o şi ucis-o, dar cadavrul fetei nu a fost găsit încă.
Potrivit surselor judiciare, Gheorghe Dincă ar fi făcut noi declaraţii şoc despre Alexandra Măceşanu. A detaliat pas cu pas cum a omorât-o:

CITESTE AICI DECLARATIILE COMPLETE

Dincă a povestit că a luat-o pe fată la autostop, din comuna Dobrosloveni, iar în maşină a avut o discuţie cu ea, în urma căreia i-a cerut să întreţină relaţii intime cu el pe bani.

A lovit-o pe fată şi a lăsat-o să agonizeze

La un moment dat, supărat de refuzul fetei probabil, a lovit-o pe pe Alexandra şi i-a luat telefonul, pe care l-a aruncat din mers. Fata a rămas cu capul rezemat de scaun. După ce a dus-o la el acasă, i-a dat o cafea. A doua zi, fata i-ar fi dat un număr de telefon la care să sune şi să le spună părinţilor că este la o prietenă. Ulterior, suține Dincă, copila a spus că se simte rău şi l-a rugat pe să meargă să-i cumpere medicamente. Monstrul a şi fost surprins de altfel de camerele de supraveghere în timp ce merge la o famacie.

Gheorghe Dincă a povestit că a prins-o pe fată cu telefonul în mână, s-a enervat și a lovit-o. Când și-a dat seama că fata a murit, a trecut la operațiunea scăparea de cadavru, a învelit-o într-o husă de pat cu elastic și a pus-o în butoiul din curtea sa.

Între orele 9-12, Dincă spune că a fost în oraș și a băut un ceai, după ce o legase pe Alexandra la picioare și mâini cu sfoară și îi pusese o bandă la ochi.
„Am intrat în casă și am deschis ușa și am observat că fata se dezlegase de pat și umbla legată la picioare, având telefonul în mână”.

Conform declarației, a urmat o altercație, Dincă a pleznit fata și aceasta a căzut lângă o masă. Dincă a văzut că nu mai mișcă și că „îi curgea sânge din nas și din urechea dreaptă”.

„Am observat că mișca un picior ca un spasm… m-am panicat și nu m-am gândit să chem ambulanța”.

„Am intrat în casă şi am deschis uşa şi am observat că fata se dezlegase de la pat şi umbla legată la picioare, având telefonul în mână”, a declarat Gheorghe Dincă.

Alexandra Măceşanu a căzut lângă o masă, iar inculpatul a observat că fetei îi curgea sânge din nas şi din ureche dreaptă.

„Am observat că mişca un picior ca un spasm… m-am panicat şi nu m-am gândit să chem ambulanţa”, ar fi povestit el. Apoi a povestit că i-a dat foc şi a ars-o într-un butoi.

Comments

comments

About the Author