Mister total! Angelica, o tânără studentă evanghelică, e dispărută de o lună – un oraș întreg o caută

Posted on mart. 2 2023 - 7:50pm by petre

Comunitatea din Sibiu s-a unit într-un efort uriaș pentru a da de urma unei studente de la Institutul Evanghelic din oraș, dispărută în împrejurări suspecte, acum aproape o lună.

Peste 400 de oameni au scotocit o pădure din zona Muzeului Astra, unde au fost descoperite mai multe obiecte ale fetei de 25 de ani așezate într-un fel care ridică întrebări.

S-au făcut căutări și din aer, cu un elicopter și mai multe drone. În acest caz de dispariție, există mai multe ipoteze: răpire, înscenarea unei răpiri, sau atacul unor animale sălbatice, ori al unui răufăcător.

Angelika Maurer terminase studiile teologice la Institutul Evanghelic din Sibiu. Se pregătea să devină preot, o raritate pentru lumea religioasă de la noi, dar până atunci mai avea de dat unele examene. Locuia singură, într-o cameră din căminul facultății.

Peste 400 de voluntari, polițiști, jandarmi montani și salvamontiști au încercat acum să îi dea de urmă.

Tânăra de 25 de ani a fost căutată în Parcul Național „Dumbrava Sibiului”, unde se află și Muzeul Astra. 500 de hectare de pădure deasă au fost scotocite. Polițiștii au adus și mai mulți câini de urmă

 

 

 

Comments

comments

About the Author