Mariana, mamă a cinci copii, a fost ucisă cu toporul

Posted on sept. 16 2020 - 5:05pm by petre

O femeie, mamă a cinci copii, a fost ucisă cu bestialitate de propriul soț, un bărbat în vârstă de 47 de ani, care apoi s-a spânzurat, lăsând copii orfani de părinți.

Doi copii au rămas orfani după ce părinții lor au sfârșit tragic, noaptea trecută, în localitatea Jimbolia, județul Timiș. Mariana Focșa a fost ucisă fără milă de soțul ei, Cătălin, care, apoi, s-a spânzurat. Unul dintre cei doi copii ai familiei se afla în casă în momentul producerii nenorocirii.

 

Apelul la 112 a venit aproape de miezul nopții, în jurul orei 23.40.

Conform primelor informații, Mariana Focșa a fost atacată de soțul ei, Cătălin, cu un topor. Lovitura a fost fatală, femeia de 42 de ani decedând pe loc.

După ce a comis crima, bărbatul s-a sinucis.

A fost găsit spânzurat în curtea casei, două ore mai târziu.

În tot acest timp, baiatul lor, de 14 ani, dormea în casă, iar fiica de 18 ani era plecată la serviciu.

Vecinii știau că ucigașul este violent și are probleme grave de comportament și se pare la fel și soția lui, însă femeia ar fi îndurat bătăile aproape zilnice, cu un stoicism greu de imaginat.

Cei doi aveau, totuși, cinci copii, iar grija femeii pentru aceștia probabil că a făcut-o să îndure multe nedreptăți din partea soțului ei, informează Observator TV.

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că bărbatul de 47 de ani și-a omorât soția cu un topor, după care a decis să-și pună capăt zilelor. Individul a fost găsit mort, spânzurat.

Comments

comments

About the Author