Mare deschidere de magazin la Timișoara: sute de perne, cafele și croissant-uri gratis pentru primii clienți

Posted on mai 4 2016 - 7:13pm by petre

JYSK România, retailerul danez de mobilă, decorațiuni și textile pentru casă, deschide un nou magazin în Timișoara. Cu o suprafațătotalăde peste 1300 mp, noul magazin JYSK din bulevardul Antenei nr. 2, Timișoara, va fi inaugurat joi, 5 mai, începând cu ora 08.00. Noul magazin va fi cel de-al doilea magazin din Timișoara și cel de-al 33-lea din țară.

Marea deschidere JYSK Timișoara 2 from JYSK Romania on Vimeo.

„Suntem în permanențăîn expansiune și ne-am propus ca, pânăîn 2020, săavem 100 de magazine în toatățara. Odatăcu inaugurarea magazinului JYSK Timișoara 2 din bulevardul Antenei nr. 2, am mai făcut un pas spre atingerea obiectivului nostru de expansiune„, a declarat Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK România.

Pentru căfiecare nou magazin reprezintăun motiv de sărbătoare, JYSK a pregătit un eveniment special pentru timișoreni.

Clienții care vor veni în ziua deschiderii vor fi întâmpinați cu muzică, baloane, o cafea bunăcare săle dea energie pentru toatăziua și un croissant delicios. Primii 150 de cumpărători care vor achiziționa produse în valoare de minimum 50 de lei vor primi cadou câte o pernăcu umpluturănaturală, care îi va ajuta săse odihneascămai bine dupăsesiunea de cumpărături.

Comments

comments

About the Author