Magazine și restaurante în premieră la noul centru comercial care se deschide săptămână aceasta la Timișoara

Posted on mai 9 2022 - 8:44pm by petre

Centrul comercial FunShop Park Timișoara, dezvoltat de Scallier în strada Chimiștilor, nr. 5-9, va fi inaugurat joi, 12 mai 2022.

Timișorenii vor avea acces la noi magazine ale unor branduri internaționale deja prezente în oraș: C&A (a treia unitate), Flanco (a doua unitate), KIK (a treia unitate), Pepco (al 13-lea magazin din zona metropolitană Timișoara), Noriel (al treilea magazin).

În cadrul FunShop Park vor deschide unități, în premieră pentru Timișoara, retailerii Numero Uno, Sportissimo și Agroland (care va inaugura un magazin de tip Mega).

Mai mult, MaxiPet va deschide în FunShop Park Timișoara primul hipermarket din zona de vest a țării. Compania este lider regional al retail-ului specializat de hrană şi accesorii pentru animale.

În zona de food, vor deschide restaurante Mesopotamia și Noodle Pack, în timp ce KFC va inaugura prima locație de tip Drive-Thru din oraș.

Proiectul de retail cu o suprafață închiriabilă de 10.800 mp a fost preluat de Scallier de la Oasis Retail Development & Consulting, scriu cei de la Money Buzz.

Comments

comments

About the Author