Loviturăde 1,3 milioane de lire sterline în Anglia! Doi români, arestați

Posted on dec. 18 2015 - 2:36pm by petre

Doi români care făceau parte dintr-un grup infracțional organizat au spart bancomate din întreaga Anglie. De la nord de Blackpool pânăîn Brighton, pe coasta de sud, hoții au strâns în doar cinci zile o sumăincredibilă: 1,373,640 de lire sterline, poytrivit evz.ro care citeazăsurse din Regatul Unit.

Jaful a fost comis în Anglia și a fost posibil cu ajutorul unui virus informatic cu care au fost infestate peste 51 de ATM-uri, potrivit stiridiaspora.com.

Teofil Bortoș de 36 de ani și Grigore Paladi, complici la Marea Lovitură, și-au recunoscut faptele în fața magistraților, informeazăDaily Mail.

Chiar dacăBortoș nu este acuzat căar fi pus virusul chiar el, acuzarea a declarat căel era într-o poziție în care i se dădea încredere în interiorul găștii criminale.

Conform interceptărilor telefonice Bortoș se afla la ATM-ul cu numărul 39 în momentul în care a fost ridicat de poliție, se aratăîn referatul procurorilor.

Curtea a stabilit căPaladi a accesat personal 15 bancomate din Portsmouth, Bognor Regis, Brighton, Liverpool și London, din care a sustras 554.860 lire sterline.

sursa: Evz.ro

Comments

comments

About the Author