Loredana și Beatrice, româncele care au dat lovitura in Italia cu ce nu te aștepți

Posted on sept. 3 2022 - 5:01pm by petre

Pe pământ străin, două românce au reuşit să dea lovitura cu o afacere de succes!

Loredana și Beatrice, noră și soacră stabilite în Italia, se trezesc în fiecare dimineață la 4 pentru a pregăti bunătăţile.

Chiar cele două dezvăluie care este secretul reuşitei. ”Aici, covrigii se mănâncă la fel de des ca şi focaccia”, mai povestesc ele.

 

”Brezel da Sara” – numele noului magazin românesc care face furori printre italieni. Deschis la Cuneo, în regiunea Piemont, este un magazin de panificație condus de două femei, soacră și noră, pe numele lor Beatrice și Loredana Agignoaiei. Denumirea are în spate şi o poveste dragă sufletului lor. Numele afacerii i-a fost dedicat fetiţei de 3 ani a Loredanei, pe care o cheamă tot Sara, notează Targatocn.

Loredana și Beatrice au muncit din greu ca să pună bazele unei afaceri de succes
Pâinea crocantă, savuroasă, în formă de inel cu capetele înnodate, este tipică Germaniei. Mulți le-ar fi văzut la tarabele Oktoberfest, servite împreună cu bere și cârnați. Dar nu toată lumea știe că sunt foarte populare și în România.

 

Loredana, 31 de ani, și soacra ei Beatrice, 52 de ani, se trezesc în fiecare dimineață la 4 pentru a pregăti preparatele și pentru a le servi numeroșilor clienți care le trec pragul: ”Vin mulți români, dar și italieni, albanezi. Pe scurt, de orice naționalitate!”.

 

Comments

comments

About the Author