“Lada cu zestre„ își va desemna laureații

Posted on iun. 9 2015 - 7:25pm by petre

Festivalul-concurs “Lada cu zestre„, ediția a IX-a, 2015, care a demarat cu fazele zonale încădin luna februarie, se apropie acum de final.FIBIS lada zestre

Prin urmare, sâmbătă, 13 iunie și duminică, 14 iunie, se va desfășura faza județeană, pe secțiuni: coregrafie, muzical, recitatori dialectali, teatru și alte genuri, expoziții, colecții și gastronomie tradițională.
Evoluțiile participanților la festivalul-concurs vor avea loc și vor putea fi văzute la sediul Centrului de Culturăși Artăal județului Timiș, strada Emanuil Ungureanu, nr 1 și la Casa Armatei Timișoara, începând cu ora 10,00.

Laureații fazei județene vor participa duminică, 21 iunie, ora 18,00, în Parcul Rozelor din Timișoara la Gala Festivalului-concurs “Lada cu zestre„, ediția a IX-a.
Pe scena din Parcul Rozelor se vor afla: ansambluri folclorice, orchestre și tarafuri populare, formații de dansuri, coruri, fanfare, soliști vocali și instrumentiști, recitatori dialectali, laureați ai ediției 2015.
Invitați la Galăsunt: Mariana Anghel, PetricăMiulescu Irimică, GhițăCălțun Brancu și Ansamblul “Ghiocelul„ din Giroc, cu soliștii: Zorica Savu, Florin Pistrilăși Doriana Talpeș.
Intrarea este liberă.

Comments

comments

About the Author