Iti vine sa crezi?! Viorel Coifan lasat sa candideze pentru Colegiul 3 Timisoara

Posted on apr. 24 2014 - 9:46pm by aaevfzauf

Viorel_Coifan PNLBiroul Politic Teritorial al PNL Timiș a decis să-l susținăca și candidat pentru câștigarea mandatului de deputat pe Colegiul III Timișoara pe Viorel Coifan, vicepreședinte al filialei. Celălalt finalist, consilierul județean Cosmin Costa, președintele Ligii Aleșilor Locali PNL din județ, a anunțat susținerea totalăa candidaturii lui Viorel Coifan, considerându-l mai potrivit în contextul actual. Prin urmare, Viorel Coifan a obținut susținere unanimăatât la nivelul Biroului Politic Teritorial, cât și din partea Delegației Permanente Timiș a PNL – sta in comunicatul de presa PNL trimis la adresa redactiei TimisoaraStiri.ro

„ÃŽntre experiențăși tinerețea politică, am ales experiența, motiv pentru care am propus colegilor din BPT săpăstrăm ierarhia rezultatăîn urma deciziei BPT de acum 2 săptămâni. ÃŽl susțin pe colegul meu Viorel Coifan deoarece consider cătrebuie săintrăm în aceste alegeri cu candidatul care are cele mai clare șanse săcâștige. Consider căeste un gest de fair-play fațăde activitatea politicăși administrativăa acestuia și cred cămerităcu prisosințăsăreprezinte locuitorii Colegiului III din Timișoara în Parlamentul României„, a  declarat Cosmin Costa.

„Le mulțumesc colegilor din BPT pentru susținerea necondiționatăși totalăpe care mi-au acordat-o în depunerea candidaturii, în mod special m-a impresionat gestul colegului meu Cosmin Costa, pe care îl cunosc de multăvreme Gestul demonstreazăatmosfera de fair-play care domnește în filialăși care poate săfie un exemplu de bunăpracticăîn politica timișeanăși chiar națională. Doresc săîi reprezint pe cetățenii din Colegiul III și nu numai în Parlamentul României bazându-măpe o experiențăpoliticăși administrativădobândităpe parcursul a 24 de ani de când sunt în PNL și din dorința sincerăde a îmbunătăți climatul politic românesc„,  a precizat vicepreședintele PNL Timiș, Viorel Coifan.

nicolae robu ani„Ce poate fi mai datator de satisfactie pentru un presedinte de filiala de partid, atunci cand filiala are de stabilit un candidat, decat sa aiba din belsug de unde sa aleaga! Aceasta a fost situatia in filiala Timis a PNL. Nu mai putin de 5 aspiranti, cu totii foarte buni, s-au inscris in competitia interna, bazata pe principii meritocratice, pentru obtinerea candidaturii la pozitia de deputat pe Colegiul 3 Timisoara. Totul s-a desfasurat ca mostra de seriozitate, obiectivitate si fair-play. La sfarsitul competitiei, filiala l-a desemnat drept candidat pe dl. Viorel Coifan, un liberal pur sange, doctor inginer in Calculatoare,  fost presedinte de Consiliu Judetean, fost subprefect, fost Deputat in Parlamentul Romaniei. Un om de dreapta, din partea unui partid de dreapta, pentru Timisoara dreapta! Succes PNL, succes Viorel Coifan!„, a fost mesajul transmis de Nicolae Robu, președintele PNL Timiș si primar al Timișoarei.

Duma-foto

Comments

comments

About the Author