Italianul păcălit de o timișeancă să plătească peste 130.000 de euro pentru șapte înmormântări a venit în România să își confrunte prietena VIDEO

Posted on dec. 30 2021 - 5:13pm by petre

Povestea unui italian păcălit aproape doi ani de o româncă pe care nu o văzuse niciodată în realitate a fost spusă într-un reportaj difuzat de canalul italian de televiziune Italia 1, în cadrul celebrului program Le Iene (Hienele).

Ancuța l-a convins pe Fabrizio să plătească pentru șapte înmormântări și alte necazuri prin care trecea, dar, de fapt, ea juca la păcănele toți bani primiți de la bărbat.

Fabrizio Cesini, care are șaizeci de ani, antreprenor din Montelupone (Macerata), are prima conversație online cu Ancuța în iulie 2019.

Românca are 40 de ani, îi spune că e singură și trăiește în județul Timiș. Se înfiripă o poveste de iubire online între ei și femeia îi promite că va merge în Italia, să muncească pentru compania lui.

Între timp, începe să-i ceară bani pentru tot, inclusiv pentru șapte înmormântări dintr-un lanț absurd de morți.

Realizatorul reportajului, Luigi Pelazza l-a adus în România pe Fabrizio, pentru a-l ajuta să descopere înșelătoria.

 

Când s-a întâlnit cu femeia, Ancuța a susținut că a jucat toți cei 132.000 de euro la păcănele. Până în acel moment, Fabrizio a povestit cum a fost convins să trimită atât de mulți bani unei necunoscute, practic.

La început, femeia a cerut sume mici, susținând că nu are bani să plece din România, nici să divorțeze, apoi, într-o zi, i-a spus italianului că i-a murit tatăl. I-a trimis apoi imagini de la presupusa înmormântare în care apărea o coroană pe care era scris numele lui Fabrizio.

Apoi i-a murit bunica, italianul a plătit și pentru înmormântarea ei. Bărbatul a avut atunci primul semn de îndoială și i-a cerut Ancuței să-i spună când primește banii înapoi, românca i-a zis că are o casă și garantează cu ea. Apoi i-a murit mama. Alți bani trimiși pentru înmormântare.

În primele șase luni după ce a cunoscut-o pe româncă, i-a trimis 35.000 de euro. Cadouri, biciclete, bani pentru renovarea casei, pentru lemne că a venit iarna, pentru repararea mașinii care fusese avariată într-un accident. Ancuța i-a făcut cunoștință italianului cu o prietenă Ana, care, spunea ea avea 4 copii.

Cel mai mare se numea Claudiu și vorbea destul de bine italiană, îi spunea italianului tată, acesta i-a cumpărat o motocicletă. În septembrie 2020 Ancuța l-a anunțat că adolescentul a murit. Așa a mai plătit Fabrizio încă o înmormântare.

Apoi Ana a decis să plece în Italia cu ceilalți trei copii. Fabrizio i-a plătit pașapoartele copiilor și biletele de autocar. Numai că Ancuța l-a sunat și i-a spus că Ana și șoferul autocarului sun pozitivi la coronavirus, că femeia a făcut febră 38, apoi, după 48 de ore, a murit în spitalul din Timișoara.

 

vezi reportajul aici:

https://www.iene.mediaset.it/video/truffa-dalla-romania_1111435.shtml

Citește mai mult pe Libertatea.ro

 

Comments

comments

About the Author