Irina Mihaela, o frumoasă româncă de 34 de ani, asasinată în Spania – cinci copii au rămas orfani

Posted on dec. 20 2022 - 1:18pm by petre

Irina Mihaela, o tânără româncă în vârstă de 34 de ani, a fost ucisă în Spania, iar principalul suspect de crimă este chiar soțul ei.

Dată dispărută pe 11 decembrie, femeia a fost găsită moartă cinci zile mai târziu, în magazia casei sale din Balàfia, un cartier din orașul catalan Lleida.

Românca de 34 de ani, mamă a cinci copii, a dispărut pe 11 decembrie la Lleida. Chiar soțul ei a fost cel care a alertat autoritățile, iar poliția a început de îndată căutările.

Mossos d’Esquadra a răspândit pe rețelele de socializare fotografia Irinei Mihaela și a cerut ajutorul oamenilor pentru a da de urma femeii, scrie El Pais. Făcea apel către cei care pot oferi informații despre româncă să sune la numărul de urgență 112.

 

Din păcate, cinci zile mai tâziu, vineri, 16 decembrie, polițiștii au găsit trupul Irinei în Lleida, în magazia casei din cartierul Balàfia.

 

Potrivit publicației telecinco.es, pe trupul femeii au fost găsite semne de violență.

Soțul Irinei, arestat pentru omor. Bărbatul este acuzat că și-a ucis soția, iar apoi a ascuns cadavrul.

Imediat, Poliția Catalană l-a reținut pe soțul femeii, de asemenea român. Bărbatul tocmai se externase din unitatea de psihiatrie a Spitalului Santa Maria, unde era internat din ziua în care el însuși a raportat dispariția Irinei.

sursa: Știrile Pro TV

Comments

comments

About the Author