Îngrijitoare româncă în Italia, sechestrată și violată o noapte întreagă de cinci indivizi

Posted on iul. 26 2020 - 11:54am by petre

O româncă în vârstă de 40 a fost victima unui viol în grup în Italia.

Totul s-a petrecut în noaptea de 23 iulie, când femeia, care lucrează că îngrijorare la Bologna, se îndrepta spre casă, în momentul în care o mașină în care se aflau cinci bărbați a oprit brusc lângă ea.

Femeia a fost acostată și forțată să urce în autoturism.

A fost dusă într-un atelier auto unde a fost sechestrată, lovită și violată:

Poliția a fost informată vineri dimineață, după ce îngrijitoarea româncă a scăpat din mâinile agresorilor.

Totul s-a petrecut în cartierul Bolognina, nu departe de locuința femeii.

Joi seară, în jurul orei 22:00, îngrijitoarea a ieșit dintr-un bar și se îndrepta spre casă când a fost practic răpită de bărbații dintr-o mașină cu geamuri fumurii.

În autoturism se aflau cinci indivizi de naționalitate italiană, albaneză și română: „Pe unul dintre ei îl cunoșteam”, a declarat îngrijitoarea apărată de avocatul Vincenzo Marino.

Agresorii au dus-o într-un atelier auto unde au abuzat de ea pe parcursul întregii nopți. „În timp ce consumau alcool și droguri mi-au spus să mă dezbrac – a povestit femeia anchetatorilor – eu am refuzat și atunci m-au amenințat cu moartea. Erau italieni, români și albanezi. M-au lovit cu capul de perete și mi-au spus că dacă țip mă ucid. Abia a doua zi ultimul dintre ei a plecat spunând că se duce să-și ia ceva de mâncare și m-a încuiat înăuntru, cu cheia. Am găsit celularul pe care mi-l luaseră și l-am sunat pe concubinul meu, apoi am sunat la poliție și am cerut ajutor.”

Era vineri, ora 14:00, când îngrijitoarea româncă a reușit să dea alarma. Agenții de poliție au găsit la scurt timp locul unde era sechestrată femeia.

Aceasta a fost dusă imediat la spitalul Maggiore din Bologna, unde a fost supusă protocolului „Eva” destinat victimelor agresiunilor sexuale. Medicii au constatat că va avea nevoie de cel puțin 7 zile de îngrijiri medicale.

Au fost preluate de polițiști imaginile înregistrate de camerele de luat vederi din zonă și a fost interogat proprietarul atelierului auto unde a avut loc violența de grup.

surse: Il Resto del Carlino, Rotalianul.ro

Comments

comments

About the Author