Îngrijitoare româncă, condamnată la ani grei de închisoare în Italia pentru că a violat-o pe bătrâna de 93 de ani pe care o îngrijea

Posted on mai 13 2023 - 11:17pm by petre

O româncă în vârstă de 37 de ani a fost condamnată la nouă ani de închisoare de Tribunalul din Florența, fiind acuzată de viol și vătămare corporală.

Femeia este acuzată că a violat-o și a agresat-o pe bătrâna pe care o îngrijea.

După efectuarea pedepsei, femeia va fi expulzată de pe teritoriu Italiei, informează La Nazione.

Pe lângă pedeapsa de nouă ani de închisoare, Tribunalul din Florența a mai decis că românca va trebui să plătească o despăgubire de 25.000 de euro pentru bătrâna în vârstă de 93 de ani pe care a agresat-o.

Fiindcă avea probleme de deplasare, cei trei copii ai pensionarei i-au angajat o badantă, prin intermediul unei agenții specializate.

Agresiunile au început pe 1 noiembrie 2021, chiar în prima zi de muncă a româncei. În acea zi, ea a rămas acasă împreună cu femeia în vârstă de 93 de ani pe care ar fi trebui să o îngrijească.

Românca ar fi imobilizat-o la pat pe pensionară spunându-i că trebuie „să scoată diavolul din ea”, pentru că ar fi fost posedată, după care a violat-o, conform Rotalianul.

După acest incident, bătrâna agresată le-a povestit copiilor săi ce s-a întâmplat și a depus o plângere la carabinieri. Românca a fost concediată.

Badanta româncă a fost condamnată sub acuzația de violență sexuală agravată și vătămare a unei femei în vârstă.

 

Comments

comments

About the Author