Incendiu masiv la Roma – zeci de autobuze ATAC mistuite de flăcări VIDEO

Posted on oct. 5 2021 - 11:22pm by petre

Un incendiu devastator a izbucnit în noaptea dintre luni și marți în depozitul companiei de transport public Atac din Tor Sapienza, pe via Prenestina din Roma.

În incendiul care a izbucnit în jurul orei 4 dimineața, aproximativ treizeci de autobuze au fost distruse, așa cum a subliniat Atac într-o notă, iar cauzele sunt încă de constatat.

Unitătea de Investigații din Selci au trimis deja o primă comunicare de sinteză, când pompierii erau încă la locul sinistrului pentru a stinge flăcările.

Ipotezele examinate sunt multe: nu este exclus faptul că ar fi putut fi un act rău intenționat, dar anchetatorii încearcă să evalueze în primul rând dacă a fost o neglijență din partea angajatilor companiei.

 

VIDEO | Focul distruge autobuzul Atac, seria de explozii și miza. Cel puțin 20 de vehicule distruse
Atac efectuează la rândul său o serie de investigații interne pentru a înțelege ce s-a întâmplat în depozit, în timp ce desfășoară în paralel o reorganizare a curselor pentru a face față pierderii bruște a douăzeci de vehicule care, deși de generație veche, au fost folosite pentru a garanta serviciul transportului public. De asemenea, au solicitat imaginile camerelor de supraveghere ale magaziei, în timp ce magazia a fost plasată sub sechestru.

Comments

comments

About the Author