VIDEO Incendiu în Piața Victoriei din Timișoara – intervenția promptă a comercianților din centru și a trecătorilor a salvat unul dintre simbolurile orașului

Posted on nov. 18 2021 - 5:40pm by petre

Incendiu în Piața Victoriei din Timișoara – intervenția promptă a comercianților din centru și a trecătorilor a salvat unul dintre simbolurile orașului

Incident grav, joi seara, în centrul Timișoarei. Unul dintre arborii de Tisa în formă de clopot, arbori simbolici pentru Piața Victoriei, a izbucnit în flăcări.

Norocul a făcut ca intervenția promptă a comercianților din zonă, care au sărit cu galeți cu apă și stimgătoare cu spumă, să se finalizeze cu stingetrea focului la timp, înainte de distrugerea arborelui și, astfel, s-a prevenit răspândirea focului la arborii învecinați.

Din păcate, cât timp a durat intervenția (și nici după aceea), patrulele de Poliție și Jandarmerie, prezente de obicei în zona centrală, nu și-au făcut simțită prezența!

Felicitări încă odată celor care au sărit să stingă focul.

Cauzele izbucnirii incendiului par a fi ori o acțiune intenționată, sau o aprindere accidentală provocată de o țigară aruncată în coroană arborelui unde erau ascunse niște cârpe.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments

comments

About the Author