Încă un parc de retail, deschis la Timișoara- Auchan, Jysk, DM și alte branduri VIDEO

Posted on oct. 25 2020 - 5:41pm by petre

Un nou complex de retail și-a început activitatea comercială la Timișoara, într-un concept diferit de marile mall-uri, dar tot cu mai multe branduri și un supermarket ca ancoră.

Este un model des întâlnit în alte țări, rețeaua Roda de exemplu din Serbia sau centrele de outlet-uri din Europa de vest.

Este vorba despre conceptul de parc de retail, cu acces direct și separat din parcare în majoritatea unităților comerciale.

Este al doilea parc de retail al aceluiași dezvoltător la Timișoara, după Bega Retail Park de pe strada Circumvalațiunii.

Noul parc comercial se găsește chiar în sensul giratoriu din Calea Buziașului, pe structura unei foste clădiri a fabricii Eectrotimiș.

Deși nu toate spațiile din noul parc de retail au fost deschise, mai multe companii funcționează deja, ne referim la supermarket-ul ancoră, Auchan, la Jysk, DM și alte câteva.

În același concept ar trebui să se mai construiască anul viitor mai multe parcuri de retail, de către aceiași investitori dar și de cei de la Oasis Retail & Development Consulting, cu ale lor Oasis – Prima Shops.

Comments

comments

About the Author