Încă o fată violată de monstrul din Caracal

Posted on iul. 30 2019 - 10:23am by petre

Autorităţile sunt în alertă acum şi încearcă să afle câte victime a făcut, de fapt, Gheorghe Dincă, bărbatul de 66 de ani, în ultimii ani.

Procurorul general, Bogdan Licu, a precizat că nu era nevoie ca poliţiştii să aştepte atât de mult pentru a o salva pe Alexandra, ultima victimă a criminalului din Caracal.

Potrivit Digi24, oamenii din zonă sunt terifiaţi de faptele lui Dincă şi au scos la iveală detalii şocante.

Un localnic a povestit că sora lui a dispărut în urmă cu 12 ani. Se pare că bărbatul de 66 de ani, cel suspect de crime în serie, ar fi violat atunci o fată. Acesta ar fi fost motivul pentru care soţia şi copiii lui au ales să plece din casă şi să se mute în Italia.

O altă localnică a povestit pentru Digi24 că acum 2 ani, fiica ei, în vârstă de 19 ani, a fost luată la ocazie de Gheorghe Dincă, care în loc să o ducă acasă a ocolit cu maşina pe alte altre drumuri retrase.

Speriată, tânăra i-a cerut acestuia să o ducă de urgenţă acasă, lucru care s-a şi întâmplat. Dacă nu ar fi dus-o acasă, adolescenta putea fi şi ea victima lui Gheorghe Dincă. Fata de 19 ani nu ar fi singura victimă a lui Dincă.

Comments

comments

About the Author