Impact mortal pe cea mai aglomerată șosea din România VIDEO

Posted on aug. 30 2022 - 7:29pm by petre

Traficul pe Valea Oltului, între Vâlcea și Sibiu, s-a blocat complet marți dimineața, 30 august, pentru mai bine de o oră și jumătate, din cauza unei coliziuni în lanț, în zona Lotrișor – Vâlcea, soldată cu două victime.

 

Șoferul microbuzului implicat marți dimineața, 30 august, în accidentul de pe DN 7 / E 81, în județul Vâlcea, a murit după aproximativ șase ore de la producerea carambolului de pe Valea Oltului. Acesta fusese adus în stare gravă împreună cu încă un pasager la Spitalul Județean de Urgență din Râmnicu Vâlcea.

„Din primele verificări efectuate s-a constatat faptul că ar fi avut loc o coliziune între un autotren (încărcat cu ciment), trei autoturisme și un microbuz cu opt persoane – cu tot cu șofer, în urma căreia a rezultat rănirea conducătorului auto și a unui pasager din microbuz. Victimele au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Traficul este blocat total”, a menționat inițial purtătoarea de cuvânt a Poliției Județene Vâlcea.

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Vâlcea au menționat în loc de trei autoturisme implicate o autoutilitară. „La fața locului s-au deplasat echipaje de la Garda de Intervenție (GI) Brezoi, de la GI Râmnicu Vâlcea, precum și ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță. În total, au fost evaluate șase persoane, dintre care două au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Vâlcea, iar patru persoane au refuzat transportul la spital”, a precizat Octavian Fulger, purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea.

Comments

comments

About the Author