Ies la iveală detalii cumplite în cazul băiatului de 14 ani găsit mort în pădure – cum și de ce a fost asasinat Petrișor

Posted on mart. 3 2020 - 6:22pm by petre

Bunicii lui Petrişor sunt distruşi de durere, la morgă, unde au venit să-şi ia nepotul acasă. Băiatul de 14 ani a fost ucis în bătaie de un bărbat din Vaslui, apoi aruncat într-o râpă. Detaliile crimei sunt groaznice.

Petrișor Sebastian Gaiță, un băiat de 14 ani din comuna vasluiană Dimitrie Cantemir a fost găsit fără viaţă la şase zile după ce fusese dat dispărut de familie.

Băiatul a fost ucis, iar luni noaptea a fost prins criminalul lui. Bărbatul, care are 39 de ani şi e tatăl a trei băieţi, n-a avut milă de victima lui.

„L-o bătut de i-o rupt mâinile şi picioarele. Nici un câine nu-l omori în halul ăsta aşa.”, a spus bunicul lui Petrişor, la morgă.

Băiatul era crescut de bunici şi era cunoscut ca un copil cu probleme. De la aceste probleme s-a ajuns la crimă.

Cu câteva uni în urmă, Petrişor şi alţi doi adolescenţi au spart un magazin din sat şi apoi l-au incendiat. Era cercetat într-un proces care nu avusese încă prima înfăţişare.

Bărbatul păgubit, Dan Micnea, s-a dus seară de seară după Petrişor. Duminică, pe 23 februarie, l-a convins să se urce în maşina lui, să îi arate pe unde a fugit după ce i-a incendiat magazinul. Pe drum, prin pădure, Petrişor a arătat mai multe trasee şi l-a scos din sărite pe bărbat.

Acesta a apucat un par de jos şi l-a lovit pe copil până l-a lăsat fără viaţă în el. La audieri, criminalul a recunoscut că l-a lovit de aproape 100 de ori, cu furie. Apoi l-a lăsat în pădure. Seara s-a întors, iar când a văzut că e mort, a luat cadavrul şi l-a dus la 15 km distanţă, unde l-a aruncat într-o râpă adâncă de 36 de metri.

„Nu trebuia să facă dreptate singur. O fost un copil cu probleme, dar nu trebuia. Trei luni de zile o venit în sat în fiecare seară.”, spune plângând bunica lui Petrişor, la morga din Vaslui.

sursa: ObservatorTv

Comments

comments

About the Author