Iată imaginea persoanei care a pierdut 30.000 de euro la Kaufland, surprinsă de camerele de supraveghere – o recunoaște cineva?

Posted on mai 10 2020 - 11:21pm by petre

O angajată a unui supermarket din Calea Șagului din Timișoara a observat că roata unui cărucior de cumpărături folosit de un client este blocată de o hârtie.

Când împreună cu un clientul  au deblocat roata, au observat că este vorba de un plic ce conţinea suma de 30.000 de euro.

”Poliţiştii timişeni au fost sesizati cu privire la faptul că o angajată a unei societăţi comerciale situate în Calea Şagului din municipiul Timişoara a găsit pe jos în incinta societăţii un plic în care se afla o sumă considerabilă de bani. Banii au fost predaţi poliţiştilor din cadrul Secţiei 3 Timişoara în baza unui proces verbal. Poliţiştii efectuează verificări în baza imaginilor de pe camerele de supraveghere pentru identificarea posesorului banilor”, a declarat  purtătorul de cuvânt al IPJ Timiș pentru mass media.

Poliţiştii încă nu au identificat proprietarul sumei şi deocamdată nimeni nu a revendicat banii pierduţi în magazinul Kaufland de pe strada Bojincă.

După analizarea  imaginilor surprinse se camerele de supraveghere ale magazinului, a fost localizată imaginea unui bărbat care se pare că a pierdut banii dar care, până acum, nu i-a revendicat.wpid-wp-15891447822533365187642621128026.jpg

 

 

Comments

comments

About the Author