GERMANIA SUB TEROARE! Un nou atac, într-o localitate cu foarte mulți români – un sirian a măcelărit o gravidă cu sabia și a rănit alte două persoane

Posted on iul. 24 2016 - 10:06pm by petre

Un solicitant de azil sirian în vârstă de 21 de ani a atacat trei persoane cu o sabie, duminică după-amiază, în orășelul german Reutlingen, situat în apropiere de Stuttgart. O femeie care era însărcinată a murit, iar alte două persoane au fost rănite. Autorul atacului a fost reținut, informeazăsite-ul publicației Süddeutsche Zeitung.Sirian Reutlingen Germania atac

Atacul comis duminică după-amiazăîn sud-vestul Germaniei nu pare a avea caracter terorist, anunță Poliția germană, după ce un imigrant sirian a omorât o femeie însărcinată și a rănit alte două persoane.

„Incidentul nu are specificitățile unui atac terorist”, a declarat Bjorn Reusch, un purtător de cuvânt al Poliției din landul german Baden-Württemberg.

„Autorul atacului este un solicitant de azil sirian care era cunoscut de poliție”, a precizat Björn Reusch, citat de presa germană.

Autorul atacului, un solicitant de azil sirian, a fost imobilizat și reținut.

Incidentul s-a produs într-o stație de autobuz situată în zona Karl, în centrul orășelului Reutlingen. Potrivit martorilor, un tînăr de 21 de ani a avut o dispută cu o femeie și a atacat-o cu o sabie. Femeia a decedat în urma rănilor suferite.

Ale două persoane – un bărbat și o femeie – au fost rănite în atac.

Conform unor surse, imigrantul sirian a fost imobilizat după ce a fost lovit intenționat cu mașina de un trecător.

Motivele atacului nu se cunosc.

Poliția a dat asigurări că este vorba de un incident izolat. Atacul intervine la două zile după ce un adolescent a împuÅŸcat mortal nouă persoane și a rănit alte 20 în oraÅŸul german Munchen.

sursa: Mediafax

Comments

comments

About the Author