Garanti Bank deschide a treia agenție în Timișoara

Posted on nov. 4 2014 - 1:08pm by aaevfzauf

Agentie Timisoara Garanti Bank, una dintre cele mai dinamice și inovatoare bănci din piața locală, deschide a treia agenție în Timișoara și a 81-a din România, continuându-și expansiunea în orașe cheie și de importanțăeconomicăși strategică.

“Deschiderea unei noi agenții în Timișoara face parte din planul nostru pentru acest an de a ajunge în mai multe zone din țarăși a ne deservi în mod eficient clienții existenți și potențiali, cu produse și servicii inovatoare. Timișoara este al treilea oraș ca populație din România, având un mare potențial economic, precum și o creștere consistentăa cererii venite din partea clienților„, a declarat Ufuk Tandogan, CEO Garanti Group Romania.

Noua agenție este situatăpe strada Gheorghe Lazăr, nr. 30-32, bl. 85, parter, SAD 3, și se adreseazăclienților Retail și IMM, având un program de lucru zilnic, între orele 9:00 și 17:00.

Pânăla finalul lunii decembrie, Garanti Bank va mai deschide patru agenții, urmând săaibăo rețea de 85 de unități la nivel național.

TimisoaraStiri.ro

Comments

comments

About the Author