FRUMOS! La Timișoara au fost plantați 11 platani bătrâni, unii cu vârsta de 120 de ani! FOTO

Posted on nov. 10 2016 - 4:28pm by petre

Înfața clădirii UBC 2, primul imobil office clasa A construit în viitorul complex Open Ville al Iulius Mall din Timișoara, au fost plantați, de curând, 11 platani impozanți, operațiunea de amplasare fiind complexăși spectaculoasă.

Copacii, unii cu vârsta de 120 de ani, au greutatea cuprinsăîntre șase și opt tone, iar diametrele trunchiurilor ajung pânăla doi metri. Platanii au fost transportați din Toscana, Italia, cu 11 camioane. Totodată, în spațiul adiacent UBC 2 vor fi amplasate pergole, care vor susține combinații de flori și vor adăuga un plus de farmec întregii zone.openville-3 openville-6

UBC 2 are 11 etaje și o suprafațăînchiriabilăde 18.000 mp. Printre companiile care vor avea sediile în acest imobil se numărăNess Software Engineering Services, Autoliv Romania și Policlinica Regina Maria. Înparalel, pe șantierul UBC 1 continuălucrările de edificare a suprastructurii.

Ansamblul urbanistic Openville va include șapte clădiri de birouri clasa A, printre care și cel mai înalt imobil office din România, 100 de noi magazine, restaurante și cafenele tematice, săli de cinematograf multiplex, o zonăde fresh market, săli pentru evenimente și 4.050 de locuri de parcare, subterane și supraetajate. Înansamblu va fi amenajat de la zero și cel mai mare parc suspendat din România. Pe o suprafațăde 55.000 mp, alei de promenadă, locuri de joacă, suprafețe întinse cu gazon special, aproximativ 20.000 de arbuști, 1.000 de arbori și mii de flori vor constitui un punct de atracție pentru multiple categorii de public.

Comments

comments

About the Author